Het open atelierweekend van Bussum was een daverend succes! Wat gezellig om velen van jullie weer te zien.

Gelukkig hebben we er meer en nodig ik jullie graag uit op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022 van 13.00-17.00 uur. Dan doe ik mee aan het landelijk atelierweekend. Door heel Nederland zijn er ateliers open die u van harte welkom heten. Meer info kunt u vinden op www.landelijkatelierweekend.nl

Mijn bezoekadres is nog steeds:
Vliegdenweg 13, 1406 MX Bussum.
Er staan natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes ( gratis) 🥂🥤voor u klaar. Ook aan de kinderen is gedacht met ijsjes en stoepkrijt 🍭

Heeft u een vraag? Mail me op marjanderksen@gmail.com
Of bel: 06-38 54 20 74.

Ps. Vergeet niet dat mijn atelier ook geschikt is voor een kleine groep (ongeveer 12 personen), samen schilderen met een high tea of een gezellig bedrijfsborrel met je afdeling.
De prijzen zijn in overleg afgestemd op jullie wensen. Van vriendinnenclub tot verjaardagsfeestjes. 🍭